Konsolidere din gæld og ansøge om et lån

Hvis du har dårlig kredit, er det muligt at få et lån? Selv om det er muligt at opnå et lån, uanset din kredit historie, vil långivere opkræve dig højere renter, end hvis du havde god kredit. Hvis du undrer dig “Kan jeg få et lån med dårlig kredit?” så er der nogle ting, du kan gøre. For at begynde at genopbygge din kredit, før du ansøger om et lån. Selv om dette kan virke skræmmende for mange, kan du spare penge på renter ved at gøre små forbedringer af din kredit, før du ansøger om et lån. Dette er nogle muligheder, som du kan overveje, hvis din søgning efter et lån til dårlig kredit er mislykket.

Tænk over, hvilken type lån der er tilgængelige for dig. Der er lån, der kan bruges til høje renter og hjem lånekapital. Disse lån kan ikke være det værd. Hvis renten er for høj, kan det ende med at koste dine penge på lang sigt. Der er mange gode muligheder for lavt forrentede lån. Hvis du har visse interesser, shoppe rundt, før du træffer en beslutning.

Hvis du låner for første gang, kan en medunderskriver være gavnlig. En medunderskriver kan hjælpe dig med at spare renter i løbet af det første år. Senere kan du tilføje medunderskriveren. En kredit-builder lån er en type, der kræver to medunderskrivere, der skal underskrives. De fleste långivere vil tilbyde kredit-builder lån til nye kunder, fordi de er ganske almindelige. Dette lån fungerer mere som et usikret lån. Långiveren behøver ikke at give nogen sikkerhed, såsom ejendom eller co-signing.

Disse typer af kortfristede lån ikke hjælpe dig med at forbedre din kredit score. De giver dig mulighed for at låne penge i en begrænset periode. De bruges normalt af folk med lidt kredithistorik, eller som ikke ønsker nogen udbetaling. Det er muligt at få et kortfristet lån, hvis du virkelig tænker over hvorfor. En af grundene er, at kortfristede lån ofte har lave renter. Det betyder, at du om et år vil have betalt næsten alle de lånte penge. Selv hvis du ikke tilbagebetale det hele på én gang, vil du ende med at betale mere tilbage over flere måneder til et år, end hvad du ville have betalt på din bil lån eller kreditkort. Dette kan være en fantastisk måde at spare penge på.

Det er vigtigt at overveje, om dette lån er nødvendigt for at opbygge din kreditværdighed. Disse lån er ofte underlagt meget høje renter. Du skal være i stand til at tilbagebetale dem hurtigt, ellers kan du miste dem. Overvej kun at tage ud, hvad der kræves af långiver. Foretag derefter dine månedlige betalinger til tiden. Långivere kan tilbyde dig bedre vilkår, hvis dine månedlige betalinger er konsekvente. Hvis du har råd til at gøre tre hundrede dollars om måneden og tilbagebetale lånet fuldt ud hver måned så långivere kan reducere din rente med tyve procent.

Glem ikke, at der er mange långivere, der vil tilbyde dig rimelige priser, afhængigt af hvilken type gæld, du har, når du ansøger online om et boliglån. Nogle långivere vil tilbyde konsolidering lån til en rabat, hvis du har betydelige kreditkort gæld eller butik kort gæld. Før du underskriver, skal du sikre dig, at du har læst og forstået alle vilkår og betingelser. Det er muligt at finde fantastiske tilbud, hvis du gør din forskning.