Frisurerne er tilbage, tabt, og fundet igen!

Du kan være usikker på, om din frisure nogensinde vil vende tilbage. Du beslutter dig for, at “forebyggende metoder er de bedste”, og så handler du.

Det kan være, at dit hår falder ud, eller du har mistet det. Er der en måde at få dit hår tilbage? Hvordan kan du forhindre det i at falde fra hinanden igen?

Hår tråde

Først erkende, at hårtab eller udtynding er et naturligt fænomen. Det har ikke vist sig, at nogen behandling kan forebygge eller vende dette fænomen. Størstedelen af hår og hovedbund behandles ikke med medicin. Det er, når håret er væk.

Oprettelsen af et nyt hår mål

Skaldethed behandling er et stort problem, der fortsætter med at vokse. Der er mange muligheder for behandling af hårtab. Shampoo kan bruges til at forhindre hårtab. Olier, massage hovedbunden fremme hårvækst. Du kan også gøre hovedbund øvelser for at hjælpe med at holde dit hår follikler sunde og stærke. Der er også kosttilskud, der fremmer hårvækst, som omfatter vitaminer, mineraler og aminosyrer.

Hver person er unik, så din bedste løsning kan afhænge af, hvor alvorligt dit hårtab er, og hvilken medicin du tager. Spørg din læge til råds om den behandling, du bruger. Selv om disse behandlinger kan synes at være i stand til at genoprette dit hår, de kan ikke stoppe det uundgåelige.

Forsigtighed er afgørende

Mange mennesker er ikke klar over betydningen af hår sundhed, og hvor dyrt de vil ende med at betale. Disse behandlinger kan være kumulative. Disse behandlinger bør anvendes i kombination med andre hårtab behandlinger for at sikre langsigtede resultater.

Nedenfor er de tabeller og diagrammer, der viser det gennemsnitlige antal sessioner for forskellige hår lossigmatism score. Jo bedre intervallet mellem sessioner er.

Skift din kost

Ændringer i din kost er en af de bedste ting, du kan gøre for at forhindre hår falde. Du kan forhindre hårtab ved at øge dit proteinindtag. Protein er afgørende for hår styrke og udtynding. Vitamintilskud kan også være nyttige i din søgen efter at forebygge hårtab.

Du kan ikke udskyde spørgsmålet om, hvordan man stopper hårtab. Du kan have smukt hår igen ved at gribe ind.

1. Kvalitet Hudplejeprodukter er den bedste start

Din hovedbund og hår er forskellige fra dine hænder, fødder og hud. Må ikke massere din hovedbund. Brug kvalitet hår og hovedbund plejeprodukter. Begynd med badesæber og håndcremer.

SPISE

Protein-rige fødevarer er vigtige for at fremme hårvækst og holde håret fra at falde ud. Du kan trygt spise fisk, bønner, nødder og æg uden at bekymre dig om sundhedsskadelige virkninger.

2. Håndøvelse

Grib tæerne og gøre en simpel frem og tilbage massage. Det er næsten som en rygmassage. Det tager omkring ti minutter. Det føles dejligt at køre dine hænder gennem dit hår.

3. Undgå visse teknikker

Du må ikke farve dit hår eller få det syet. Disse teknikker kan stress hår og bremse dens vækst. Kinesisk og indisk massage har været populære behandlinger for voksende hår i årevis. Der er også kinesiske naturlægemidler behandlinger, der kan reparere og vokse hår.

Det er derfor, jeg tror ikke, der er en grund til at vokse hår, når jeg bruger disse alternative metoder til traditionelle metoder. Alternative metoder til behandling af mit hår er så gavnligt, at jeg stoppede med at gøre det næsten et år siden.

Disse alternative metoder hjælper mig med at vokse mit hår igen, og de koster ikke en masse penge.

Skriv kommentar