Boliglån

Satser er normalt bestemmes af mængden af egenkapital, du har i et hjem. Du vil få en bedre sats for langsigtede hjem lånekapital, end du ville for kortfristede lån. Det modsatte er også muligt. Lånerenten vil blive bestemt af faktorer som din kreditværdighed, gæld til indkomst ratio, og andre finansielle faktorer.

Egenkapital kan bruges til at henvise til forskellige typer af lån. Mange långivere fortolke dem forskelligt. Egenkapital er den nøjagtige dollar værdi af dit hjem (herunder alle andre realkreditlån eller lån), der er blevet betalt til dit realkreditlån. Derfor er lånet samlede værdi beregnes ved at tilføje værdien af dit hjem til de samlede omkostninger for dit realkreditlån. Træk derefter det beløb, du skylder, fra hovedstolen. Din egenkapital, også kendt af husets sande værd, er resultatet.

Der kan være reklamer for hjem ansvarlig lånekapital, der hævder, at der ikke er nogen udbetaling. Det her er forkert. For at kvalificere sig til lånekapital, skal du have tilstrækkelig egenkapital i dit hus for at være berettiget. Du skal bruge mindst dette beløb egenkapital til at kvalificere sig til et konventionelt lån. Den gennemsnitlige egenkapital beløb er cirka ti gange værdien af hjemmet.

Ved fastsættelsen af boliglån renter, kredit overvejelser overvejes også. Låntagere med højere kreditvurderinger kan få bedre priser fra långivere.

Home lånekapital kommer med høje omkostninger, men er ofte opvejes i værdi af ejendommens nuværende værdi. Låntager pas på! Renten på boliglån kan midlertidigt reducere egenkapitalen eller rejse egenkapital. Dette skyldes, at det er forskellen på, hvad du skylder versus egenkapitalen, der bestemmer, hvor meget en ansvarlig lånekapital koster.

Gebyrer

Home lånekapital kommer med en række gebyrer. Her er nogle eksempler på gebyrer, der kan anvendes til boliglån.

Ansøgningsgebyr. Dette gebyr er generelt en procentdel af den samlede pris for lånet. My Mortgage Works tilbyder f.eks. fleksible ansøgningsgebyrer for at fjerne byrden fra et program, der kan forhindre dig i at få adgang til finansielle tjenesteydelser.

Kreditopgørelsesgebyrer: Disse gebyrer er relateret til din kreditrapport. Elektroniske betalinger kan ofte frafaldes af långiveren. Hvis du sender dine betalinger, vil det resultere i en fuld betaling. Du kan blive opkrævet $ 1 til $ 10 for kredit rapporter, hvis din kreditværdighed ikke er perfekt. Omkostningerne ved et ansvarligt lån kan være højere end mange andre typer af lån, men det er normalt meget billigere.

Lukning gebyrer: Långiveren vil opkræve et lukkegebyr for at betale din eksisterende hjem gæld. Dette gebyr kan variere fra $ 100 til $ 150 og repræsenterer en procentdel af det samlede lånte beløb. Lukkegebyrerne vil være lavere, hvis der er mere egenkapital i dit hjem, eller hvis dit første realkreditlån er mere end det.

Forsikringsgebyr: Dette er, hvor meget indboforsikring koster. Det hele afhænger af din kredit score. Långiveren vil højst sandsynligt vurdere en højere forsikringsomkostninger, hvis du har en lavere kredit score.

Stats gebyr. Disse gebyrer er normalt lavere, hvis hjemmet er inkluderet på den føderalt forsikrede liste. Hvis dit hjem ikke har forsikring, vil beregningen af gebyret sandsynligvis variere.

Skriv kommentar