8 Top nationalparker i Indien

Indien er et smukt kontinent, der har et mangfoldigt klima, geografisk placering og mange kulturer. Indien er hjemsted for mere end 81 nationalparker, reserver og andre turistattraktioner. Folk rejser fra alle dele af kloden til Indien for at nyde den fantastiske flora, fauna og landskaber.

Nationalpark Dharamshala

Denne park ligger i det nordvestlige Indien. Det er hjemsted for den største bosættelse af Himayat-stammen. Turister tiltrækkes af de tætte skove og helleristninger.

Kaziranga Nationalpark

Kaziranga nationalpark er en af Indiens mest populære. Parkens skove er foret med tætte træer, der når en højde på ca. 500 fod. Parkens træer er mere end 1000 år gamle.

Ranthambore Nationalpark

Kaziranga Park er ikke særlig populær, men dens løv har en vis charme. Parken er omgivet af tæt vegetation.

Sundarbans

Sundarbans- områdets mangfoldige flora, fauna og planter findes i tætte grønne skove. Disse skove er omgivet af mange naturlige og menneskeskabte huler, søer og vandløb.

Sariska Nationalpark

Sariska nationalpark er en af Indiens mest eftertragtede parker. Du vil blive overrasket over skønheden i parkens græsklædte områder. Der er også mange fugle og dyr.

Nationalpark – etter

I 1955 begyndte Nationalpark Kelodimukh at blive etableret. Det er hjemsted for en bred vifte af fauna og flora. Der er omkring 4500 templer her.

Rajasthan Tours

Indien er hjemsted for en bred vifte af fauna og flora. Der er mange nationalparker og wildlife helligdomme i Rajasthan. Rajasthan er hjemsted for flere dyreliv helligdomme, herunder Ranthambore National Park, Sariska National Park og Sariska National Park.

Mejeribjerg

En af Indiens mest berømte marine reserver er Dairy Promontory. Det ligger på Andaman- og Nicobar-øerne. Der er mange vigtige arter af fisk og andet havliv.

Kumarakom Nationalpark

Det ligger i den smukke Kumarakom-sø. Det blev etableret i 1988. Det er kendt for sin fantastiske udsigt over dyrelivet og naturen.

Hemis Nationalpark

George Adams første nationalpark er Hemis, som ligger i Karnatakas Bellary-distrikt. Det er kendt for sit rige dyreliv og raffinerede design. Denne park er fantastisk til sejlads, lystfiskeri og rafting med hvidt vand.

Mudumalai Wildlife Tilflugtssted

Det er et fristed, der dækker 25 km2, der betragtes som et af de mest rige områder for flora og fauna. Strandpromenaden er omgivet af telte, og der er festivalpladser. Festivalpladsen viser dyrelivets skønhed og talent. Turister har mulighed for at se vilde dyr som elefanter, leoparder og moskus hjorte.

Andaman- og Nicobarøerne

Dette er paradis for shoppere! Denne gruppe af øer er hjemsted for fantastiske flora, fauna. Her er den berømte Orissa Birdwalk. Disse øer giver dig indtryk af at være på stranden på en fjern ø. Der er mange øhoteller, der tilbyder indkvartering.

Karnataka

Turister kan være meget interesseret i Karnataka. Der er mange kulturarvssteder, herunder templer, museer og nationalparker. Hampi og Pattadakal er nogle af de mest populære destinationer. Disse attraktioner er kendt for deres arkitektoniske skønhed og dyreliv.

Karnatakas turistministerium tilbyder ture i nærheden af Bangalore og andre større byer. For at indsamle oplysninger om turister afholdes der korte udstillinger. Curry butikker giver en unik shopping oplevelse. Fernandina Beach Resort er et vartegn i Bangalore, og der er mange planlagte hoteller på øen.

Der tilbydes spændende udflugter til turister på fortryllende steder som Hampi og Jesuit Peak. De vigtigste steder i Karnataka Turisme er Anjuna Kolar, Pattadakal og Pattadakal.

Turisme er en vigtig del af Karnatakas økonomi. Turisme alene skønnes at være værd ca 46 millioner dollars (USD).

Skriv kommentar